Politica de Retur

Conform Ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 si de OUG nr. 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, clientul are dreptul sa notifice in scris S.C. LGA INTERIOR DESIGN S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Notificarea se face la adresa de email contact@deco-boutique.ro si trebuie sa includa datele de identificare ale clientului (nume, prenume, cont IBAN) precum si denumirea produsele comandate.

Consumatorul nu este obligat sa-si justifice decizia de retur si nu va suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) şi art. 14 din O.U.G nr. 34/2014 (costurile directe de returnare). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, intact, iar continutul pachetului trebuie sa fie complet.

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua in cel mai scurt timp (maximum 14 zile calendaristice) de la data receptionarii produselor returnate.